feels like i'm falling and i,
i'm lost in your eyes
HELLO. Navigate with the words on the left.
welcome to dita's bloggie .
please respect me haha
. and bear with ma fangirling XD
HAVE A NICE DAY.
Best viewed with Chrome/Firefox.



Wednesday, December 31, 2008 @ 4:58 PM
HAPPY NEW YEAR EVERYONEE !
새해복많이받아 ~
hehehe . woaaaaa it's already the end of 2008 . woaaaaa . tak terasa yah coy ! hahaha
time flies really fast , ne ! sekarang udah kelas 11 aja , bntr lagi kelas 12 , eh UAN . omygosh . cepet banget yah .
di tahun 2008 , udah ngapain aja aku yah we . ah the most memorable thing that . I MET MY LOVELY BOYS ~ gilak yah ! ternyata udah selama itu aku bisa cinta sama ini BAND! that's so amazing for meh , hehe . tepatnya udah , bntar aku itung dulu
14 april 2007 till now, 1 year and 8 month?woaaaaaa,
ah and yes my resolution for next years are ;
  1. bisa dapet nilai lebih bagus buat mata pelajran jurusan
  2. lebih taaat pada orang tua(jah keliatan biasanya ga)
  3. bisa sedikit lbh kurus
  4. meet my boys once again . AMIIIIIINNN AMIIN(aminkan yah we)
  5. dapat banyak uang , biar bisa meet my boys XD AMIIIN !
  6. apalagi yah
  7. bisa mendapat pujaan hati(hahah ini siyh ga terlalu mengharapkan sih) hehe
  8. oh ya , wishlist yg ada di wishlist akus krg bakalan tercapai taun depan , which mean . i need to earn more money(hahha kerja aja belum coy)
  9. pokoknya yg better than last year oh i mean this year , hehe
  10. doakan terkabul yah woy . hehehe =3
pas 10 , kekeke . XD maksa deh dita . hmm,what can i say more?i really dont know what to say , hahah . oh how i wish , i can meet my penpal's friend , keke ,hannah , jessica , minkyung,seungwon oppa,etc etc . kekeke . someday , oneday `
and and . i really wish i really hope, i can meet ft island one more time , GOD PLEASEE <>
aaha ~ okay . i think that's it . hahahah udah lupa mo nulis apa lagi ,jadinya yaaaaah gtu . hahaha
:3

WISH YOU A GREAT HAPPY NEW YEAR ~


Monday, December 29, 2008 @ 12:12 AM
내가 뭘 해야되??
ah T_T . afterall , after i keep thinking about it ~ ah this's must not happen ! . i mean , hm . well , why should i ? it doesnt have benefit at all after i keep thinking of it . secara dia juga ga gmana2 gtu ama aku . ah from where should i start T_T .
i believe , ah~ oddohkaji ? i keep think "ah igeon andwaeda , this must be wrong " aku kepikiran kayak gtu trus , and i was like putus asa? hm ~ something like that feeling . and somehow , aku ada feeling kalo dia itu yah , have interest in other person , hm my felling mengatakan seperti itu and this keep stronger , hehe ~ bukannya apa , tapi kalo aku tuyh udah suka ama orang , trus ternyata orang itu suka ama orang lain or have interest in other person , aku langsung ada feeling , and itu pernah kejadian . i swear , when i like ****n , trus dia nunjukin sikap yg agak beda sana ****i kan , and i was like"ah dia suka ama si itu yah" , and then the next day . my cousin told me , and she was like "ta , si itu suka ama si ini " and the me was like"ah tu kan bnr , hahahaha XD " .
well maybe this time my feeling bnr juga , heheh :D , so yeah . okay first , i dunno anything about him . haha XD i dunno why , suddenly , ini feeling kok tiba2 down , padahal kemaren2 biasa aja , and i keep rindu kepadanya , but now ! FLEEWW~~fly away ~ ntah kemana . haha semoga aja ke rumah dia , supaya dia sadar , kekeke . fleww baby ~ . ah ~ mungkn yaah , biasa nya ni , kalo aku udah ketawa pol2an kmrennya besoknya pasti ada aja kejadiaan yg mengenakkan hati ato kebalikan dr hari sblumnya heheh , yah begtulah hidupku , kadang aku sendiri ga tau , cemana lagi orang lain ya kan , heheh ~ plinplannya aku , ah ~ nae ga mwolha ya dwee?jinjja ro . nan jeongmal mollayo ~ D: . ah aku yg crita pun ga ngerti T_T bodo kali lah aku woy , butuh hiburan i mean i know ya all love me (yeeh over confident kaw dit) , haha no no , XD i mean yeah someone special(ah mikir jauh kali kau dit) , hahah :D ==;
ne ga pabo ! jeongmal pabo , aduh , kapan lah yah woy , aku bisa ngomong ama dia , itu leluasa gtu , blakangan aku agak kaku ,(loh bukannya biasanya juga gtu dit) , iyah i mean , hm , what is that ? yah gtu lah , chingu chorom , dongsaeng chorom , ah better i be his lil sista , it's okay , hehe , adduh T_T aku ga pande bikin lawak2 ya kan woy , parah kali dita ni woy . oddohkajyo? eh eh kelen perhatiin lah we , entry aku banyak kali komanya(,) banyak kali spasinya , hahah semoga ga pening kelen liatnya ya we, hahaha.ah mo bilang apa lagi ya we, hm ah taec oppa's voice , ah no 2pm voice is listening @chinchin , ah so warmful, hehe, keke how i wish , will hear this warm voice, keke everynight?ah~gosh i dream a lot , gah .ck ck ck .
YAAAH!!!IREONA DITA YAAAH ! i miss hongki oppa so so much, oppa dashi manna kaja ! AMINN YA ALLAH ~~ ah udah gilak si dita ni, omygosh ! hahaha okay i ended my post for today lah , hahah X3
Sunday, December 28, 2008 @ 2:17 PM
OMFG!
LOLs . oh my god , so this early morning around 1 to 2am , i just finished downlod idols show of 2pm ep 4? . hahaha XD usually there is girl right , but you know , 2am come out suddenly , and they were"mwo ya , ka ka ka " LOLs ,. i really really can't stop laugh when i watch this
from start till the end , and i was like rolling on the floor when kwon's start to dancing and when khun , sang to him inorae song . his face was like , omygosh . really ~~ this is really made me laugh so hard . hahaha XDDDD

so i caps the most interesting part ne XDD hahah bbobbo LOL's changmin is so napsu to kiss junsu and omygosh i really really love this episode , hahaha khun is so freaking hilarious , kyaaaa love love . and taec oppaaaa omygosh , he carried seulong oppaa ,man ~ !! what a namja , wakakak XDDD


and ohmygosh ROCK PRINCE ROCCCKS !!!!
oneday island

omygod XDD
Photobucket
khun and wooyoung ~~ MY GOSH , these 2 guys really drive me crazy . hahaaaaaa
Saturday, December 27, 2008 @ 4:52 PM
taecyeon oppa's saengil ~~
owaaah TAEC OPPA SAENGIL CHUKAHAEEE hehehe , happy 20th bday oppa .
WISH YOU ALL THE BEST . kekeke :D . make me laugh more hahaha you're so hillarious . kekeke :D
ah ~ today . i watched 2pm sang to instead of saying goodbye by bi oppa .oh i swear , that's my fav song of rain . hahaha ~ and i was like , HOOWAAAAAAA when i watched it . hahaha XDDD . i am enjoying that . kekeke . they loo so cute , with the outfit . hahah <3 so that i capsed it , hahah a
KYAA JUNHO JUNHO ~ <3 .i love it when , hm before they perform , they always said : what time is it?2PM . <-- i really love this . hahaha
kya kya 2PM ~ :3 , it's PRIMADONNA's WONDERFUL DAY is so VIP<-- you guys know it right !. hahaha
oh i miss poppy ~~ >__< and siszy is in thailand now . T___T
aaaah and me?
just stay at home , so so so bored ~
ah ~ i hope tomorrow can go to movie , maybe , will watch madagascar 2 , maybe . HAHAH AXDDD


Photobucket
Photobucket
^bday boy . kekeke
Photobucket
JUNHOOO ~ <3

and
aah ~ FT ISLAND 's UPDATE photo
MAAAn ~~ i want HQ ~
Photobucket

plus random pics . hahaha
Photobucket
^took this long2 ago XDD

Photobucket
^wthXD

Photobucket
^remember about "i was waiting for my cousin" XD hahah so , i took pic at that time hahahXD

ah ~~
today is so boring
i am bored T_T
lalalala

*muaach

Thursday, December 25, 2008 @ 9:55 PM
thump thump !
listening to because of you sang to 2Pm(jay and junsu) what a sweet harmony . and suddenly ~
XDD
hahahaha
dia online , and aku nyapa ya kan XD
hahaa okey , i am so thumping right now ,
really can;t stop .
ah thumping thumping ! . dugeun dugeun . hehehe
:D

BECAUSE OF YOU ~

If ever you wondered if you touched my soul, yes you do.
You've captured something inside of me. You make all of my dreams
come true. It's not enough that you love me for me. You reached
inside and touched me internally. I love you best explains how
I feel for you.

Because of you. My life has changed. Thank you for the love
and the joy you bring. Because of you I feel no shame. I'll tell
the world it's because of you.

Sometimes I get lonely and all I gotta do is think of you. You
captured something inside of me. You make all of my dreams
come true. It's not enough that you love me for me. You reached
inside and touched me internally. I love you best explains how
I feel for you.

Because of you. My life has changed. Thank you for the love
and the joy you bring. Because of you I feel no shame. I'll tell
the world it's because of you. My life has changed. Thank you for the love and
joy you bring. Because of you I feel no shame. I'll tell the world it's because
of you

The magic in your eyes, true love I can't deny. When you hold
me I just lose control. I want you to know that I'm never letting
go. You mean so much to me, I want the world to see it's
because of you.

Because of you. My life has changed. Thank you for the love
and the joy you bring. Because of you I feel no shame. I'll tell
the world it's because of you. My life has changed. Thank you for the love and
joy you bring. Because of you I feel no shame. I'll tell the world it's because
of you



@ 2:19 AM
dimana kamu ?
ah seriously ~ miss him already T____T
aduh aku taaakut :(
gmaana kalo dia ga mo bicara lagi ama aku ?
i don't know what to do .
i reallly miss my matahari
T____T

ah okay . ~ i should post something interesting and happier right ?
hahahahah XDD
ah wait . it's 25th dec today . merry xmas to everyone that celebrate it . may you have a great day =3

so well ~
YESTERDAY ~ i watched twilight for the 2nd time XD
hahaha and i was like . "when will the baseball scene?" kekeke i just love that scene MAN ! .
hahah okay :D
and i found that jasper bloody hale is just so owaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i love him . hahha XD well i love THE CULLENS . kekekke

i need more money to buy the next books . kekekek
mommy gimme money ~
and so ~ umm. yesterday, i cooked bulgogi XD with instant spicies , lols , and with chicken , and so it's like chix bulgogi XD , and i made my own bibimbap , LOL s
ah sadly , unfortunately ~ i just TOO LAZY to post it . hahah XD
oh mygosh . i want a boyfriend like edward cullen , gimme one please . HAHAH <-- makanan apa?XD ah and i need my HOLIDAY ~~~ mom told me that ~~ I HAVE TO LEARN HOW TO DRIVE !
oh P L E A S E <-remember mc mong i was just too afraid , honestly but mom was likee , keep forcing me to do it ~ D: ah what should i do ?? huhu ~~ and this pic just drove me crazy T_T what a beach
Photobucket
gosh gosh T___T

oh i need to sleep it's 2.45 am here
LOLs

you are my life now ,




Monday, December 22, 2008 @ 8:34 PM
kambing congek !
hahahaha XD apaan siyh title nya , IYAH , jadi kambing congek aku hari ni woy ,
tau kelen cem mana rasanya . BAH ! ga ada enaknya . so ~
jadi begini ceritanya
hari ini kan . rencananya , rencananya , cyndi ama rovy tumo kemek2 kan yah ~ nah pas malemnya malem kemren ,tiba2 cnd . smsin katanya ga bisa D: howeee. tapi trus katanya , kelen jagn karna aku ga jadi . nah udah lah yah kan . si sepu2ku ni dia juga mo ikut bareng si roza kawannya dia . orang tu mo ketemu "cowok" nya . tak tau lah yah . masih belum jelas status orang tu ~ and then
tadi siang tu nyampe di sun kan yah , langsung ke 21 , rencannaya mo nuntun twilight tapiiii udah penuh yg jam ke 2, yg jam k3 ga mungkin , kesorean , kemaleman T_T i want to watch it you know . terakhirnya mesen lah yah kan ntah apa itu , g tau aku . udah mesen 5
trus kan aku mo kasih kado ama rovy cnd , aku smsin dia dimana . trus ketemu ama dia ,
si rovy datang ama fikri . <--suka kali aku dijodohin ama si fikri , biangnya? si alpen pacarnya cnd, aigooh ! . trus2 aku bilang , nanti kalo udah mo makan telp aku yah . eeeh udah lah yah kan , balik ke 21 m udah mo masuk 15 menit lagi , si zur ama roza udah lah ketemu ama si 2 abang2nya , dan tak lama kemudiaan , dr drr , hapeku bergetar ada sms masuk yg isinya dr rovy "dit,makan yok" and i was like AJSKAJSSJAKLSJLSAKLSA, aduh pilih maaanaaa?? trakhirnyaaa aku pilih makan gratis , aih rugi 60 rebu(tiket +nachos + popcorn) i know ! T_T udah nyampe di fountain ,tmpt si rovy ada , eh merekanya udah siap makan , ada rovy , fikri ama alpen , khioir ga datang ~ aih . ntah kemana tu anak . ngaji kata si alpen . LOL . si alpen gila ketawa2 , senyum2 sendiri dia , coz i duduk di seblhnya fikri , P L E A S E ! . LOL . hahaha udah lah yah kan , makan aku , pesen apa tadi , umm nasi goreng kari(japanese style) rasanya biasa aja . hahah sama 1 es krim , lupa namanya , ada buahnya trus es krim stroberi , plus lime(sumpah aseeeeeeeeeeeeeem banget , ga ngira bakalan asem bgtu) . HAHAHA . udah lah ya kan 1 jam kemudian ~ jam 4 niyh , mereka mo pulang , dan aku harus nunggu si zur beserta antek2nya , T_T BETE aku ! pergilah aku ke j-co , mesen hot chocolate <--man i spent a lot of money today !!!!!T_T 1 jam aku nunggu disitu cem anak paok2 , sendirian book! . gila ga siyh ! D: trus2 udah jam 5 kurang si zur sms dimana . dan dtglah dia , bersama si abngnya tu . AIHH~ bayangin lah , orang tu dua ada pasangannya , lah awak? bah ! datang si abang si zur
bang O
: "dita dimana pacarnya?kok ga dibwa?"
dita
: "lagi di korea bang(dgn tampang meyakinkan)"
bang O
: "kok g dibawa ke medan?"
dita: "masih sma bang, masih sekolah , jadi g bisa" LOL waakakakaa parah2 ,.
ih trus makan kan mereka , awak udha kenyang , kuliatin aja lah mereka semuanya , ketawa2 aku tapi JELES ama gondok kali bah ! . hahaha mo juga donk . LOL udha lah kan bercakap2 . abis tu mo pulang , ga dijemputama mama , udah sore, mama lagi istirahat . jadinya pulang naik angkot and yah begtlah XD sumpah geje kali entry aku hari ini . HAHAH ah yah
TODAY IS MOTHER'S DAY
I LOVE YOU MOM everyday
eventhought dita sering bikin mama jengkel marah dan sbgainya
still i love you everyday <3

aduh , dita bukan orang yg bisa ngeluarin apa yg dirasainnya dgn baik , so yeah . heheh :3 hasil potret2 pas lagi jeles XDD

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
listening to ; K-will feat mc mong - love 119
niceeeeeeee
Photobucket
please , just love me now


Labels:

@ 1:57 AM
he is so dazzling !
wait ! i need to watch it again ! ah T_T why why i am so lazy . i just finished half part of twilight . hahaha
man ! i am collecting rob's pics
what??? am i ? HAHA YES I AM !
so i chated with jessica today , um her name is yunhee, but i prefer call her as JESS .keke
he like rob too , and we spazzed like crazy . how she said that she really want to have boyfriend like rob .LOL XD who wouldnt . and how rob's boddy is what a girl want . HAHA LOL Jess:3
and i hear her voice ,and it's so child sound alike. hahaha
cute man ! hehehe .
robert cut his hair .

Photobucket
cred;www.robertpattinsonfan.com
hahaha it's look hm what 's that rapi ~ haha but the beard , oh pwease . hahaa
somehow with his new hair , he looks like my ex english course teacher , sir craig ! oh i want to meet him , tanpa sengaja di plaza. haha where are u mr.craig?

oh oh . edward cullen . i want edward cullen .
haha i remember what tiwi said about
HONGWARD . hehehehe :3
yes i want hongward then . hahah
Photobucket
Photobucket

kekeke yes hongward . gimme hongward pleaseee=3
hehe . ah ~ today made a baby in facebook .
i named her FIRSTIANA ZAKIRA <-- poppy is behind of the zakira. hahah thanks tante poppy ~ :D
hahah siszy sista ~ rara ama obin dijodohin kan ;)
haha
Photobucket

okay finished , i am so sleepy
bye =3





Sunday, December 21, 2008 @ 6:30 PM
what the heck !
aaaah i am so freaking damn mad !!!
aaaah jinjja ro .
waste your time ? okay fine then !!!!!!!!!!
and i drove you crazy
whatever !

i should post something better and not just waste time . LOL .
aah ~~
today is cyndi's bday . saengil chukahae cindong . hahaha
wish u all the best chairmate =D
hahaha
makin langgeng ama aa alvinnya . kkekeke
kemek2nya ditunggu . HOHO ~

man . bnran lah yah . aku juga ga mo kayak gini . but i fell for him
stupid me x___x terlalu mudah fell2an . ntar jatuh bnran . mampus aku T_T . hahaha <--stupid
ah tomorrow . maybe . maybe loh , will watch twilight ! . hahaha yay and maybe will be FREE OF CHARGE alias GRETONGAN . hahaha
i miss my hongstar huhu . *hugs* . gimme some spirit hongki oppa . huhu where have you been ?
aaah miss him so damn much
>_<
Photobucket

huhu i need to have some power , must take some power ~

oh baby what to do to me . you're the one


Saturday, December 20, 2008 @ 11:28 AM
100th post
tiwi tagged me . hahaha LOL . aib niyh wi x___x
The First One
This is the rules :
1. take a recent photo of yourself or take a picture of yourself right now
2. don't change your clothes, don't fix your hair, just take a picture <-- LOL
3. post that picture with no editing
4. post this instruction with your picture
5. tag 10 people to do this

wakakkaka i did what it said XDD
Photobucket
hahaha i used the light , so yeah , look at my messy hair . hahah XDD

so i tag ;
  1. ainil
  2. lulu
  3. iera
  4. poppy
  5. sahmii
  6. chikku
  7. siszy
  8. you
  9. you
  10. you
hahahahaa... ah HOLIDAY IS SO FUN NEEEE ~
Friday, December 19, 2008 @ 9:09 PM
tagged by CHAKU
hahahha got homework from chaku LOLs
The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 7 People.
the age of my next birthday :
17 woaaaaa 17 man !
Photobucket
the place i'd like to travel :
JAPAN , KOREA , Europe >D
Photobucket
Photobucket
Photobucket

my favorite place :
my housee
Photobucket
a favorite food :
AYAM GORENG
Photobucket
a favorite thing :
my lovely ipod nano XD
Photobucket
my favourite colour :
(pastel *hahah sama kayak chaku niyh*)
Photobucket
a city (where) i was born :
LHOKSEUMAWE
Photobucket
a city that you have ever lived it :
banda aceh , lhokseumawe , medan (binjai)
pic lsmnya udah kan yah XD haha dua lagi brarti
Photobucket
^banda aceh
Photobucket
^medan , eh belum nyampe binjai siyh sebnranya , masih di diski 15 menit dari binjai , haha
a nick name i had :
banyak >_< kalo search dita bakalan keluar yg aneh2 XDDd

name of my love :
lee hongki <3>
Photobucket
a college major :
idk yet!<-- copy paste punya chaku XD
a bad habbit :
malaasssss
Photobucket
a hobby :
browsing
Photobucket
hahahah done ! dapet nilai brapa bu guru . hahaha
i tage everyone who like to do it , hehe =D




Thursday, December 18, 2008 @ 9:48 PM
너 때문에~
ㅎㅎ yeah so . i watched twilight on wednesday with zur , roza , fildzah , ami and diki*nyelip aja dia* xDD hahah
and i was like , at first" hm little boring " haha ga gtu greget deh xD
eh but in the middle of the movie*oh i know i am late:( * hahaha . it became more and more INTERESTING !! man i am so excited that time , haha xD and i was like a crazy person that time . LOl i mean , i can't stop smiling by myself . haha efek edward cullen neyh *siyal* xDD LOL . yeah
ih telat banget yah baru kena sekrg T_T . hahaha so i bought the novel too with the movie cover >_> actually i want the actual cover , but can;t find it ~ T_T i need new moon and eclipse too , BUTTTT too poor . hahah xDD i bought maryamah karpov by andrea hirata that time , gosh been waiting for this novel for far too long . hahahah <3 just start read it , so yeah . haha xDDD
i want edward cullen >_< hahahahaa
ah and rob's voice is so jazzy . hahah never think :D<-- love that song . kkk

TOMORROW is school again T_T
buang2 waktu aja bah , cuma ngisi absen
what the heck lah >_>

eh iya tomorrow is rovy's bday too . hahah XD
diapain ya ni anak . lols ah . kemek2 ditunggu. hahaha
oh man ! pusing kali kepalaku . huhu .

AH live is like a musical . lol hongki pronounced live to LIFE . hahaha
oppa you should study english ~
and i am in love with you'll be in ma heart . hahah
can't wait it will be in my home soon !. hahahahaaa
wonder who's card will i get . i hope hongki
but wonbin and minhwan is okay too xDD hahah

aduh mau nulis apa lagi yah ,
yesterday i didn't update my blog . hahah so tired and i was reading maryamah karpov so yeah . heheh <3
i want to watch twilight AGAIN . hahah oh wait , on monday i think . heheh <3

okey lah , g tau mo nulis apa lagi xD hahaha

-finished

*muaccch*

Labels:

Tuesday, December 16, 2008 @ 7:38 PM
jelek ah !
so today i really did a very really bad job in physics
LOL
i didnt study so i just , oh okay hm remedi
hahahaaa
and did a pretty good on math . hahahah

HONGJAE KILLED MEEEEE~~~
hahahaa
Photobucket

seriously killed me man .
hahaha
aduh ga tau mo ngepost apa hari ini
kkk
today is the last day of the exams
and my cousin just told me that , we are going to go movie tomorrow
haha
TWILIGHTTT ~
finally ~ hahahaha <3 style="color: rgb(51, 255, 51);">oh yeah ~~~
forgot something
we're still school start on thursday until 23 dec
what the heck lah .
i need holiday YOU KNOWWW !!!!
heck

i just found this . aaah
2 more hours to jaejin's bday , hahaha
but in korea half hours more. hahahaa

gosh hongki such a dork XDD
aah so envy with korean's priss~~
i want to give them high five too. hahaha
LOL JONGKI XDDD you guys are so chessseeeeey ~
Monday, December 15, 2008 @ 12:39 AM
he's so scared ! so do I
man , i can't sleep . it's 12.40 am
and one hour bfore i met him ~
he will have exam tomorrow ,ah no today ! monday !
and he was like "i was so slump" and i was "down hajima"
huhu T__T he's just like , same like me .
easy to down and so on . or we can say sensitive
just so like me T__T

ah man ! i am so scared too about tuesday exam
huhu i should study , but then i got stress
cao
Sunday, December 14, 2008 @ 12:24 PM
a u ah gelap
Photobucket
don't blame me , what the heck ! but i love gda's pics so muchie . lol even with that so much fur
haahahaha
okay . so i was blogwalking and opened tiwi's blog and i was like
"AAH I WANT TO WATCH TWILIGHT SO MUCHIEE"
okay . i think people around this world like . ah HEBOH gtu dah ttg TWILIGHT ~
i really want to watch and read it ! hahaha
and robert pattinson? the edward cullen
hahahah . i know him ! and when i saw him for the 1st time i was like'kayaknya pnh liat'
LOLs xDDD hahahahahaaaa
ah aku maok nonton nonton >___< style="color: rgb(0, 204, 204);">mereka udah gede skrg ! *cem udah tua kali awak bah*
hahaha yeah they grow up so fast ~ man !! look so mature , dont you guys agree with me ?
and and also . last night i watched their old perf . and i was like"owaaah i miss thisss"
ah sarangalhee and chundoong , like really really miss this performance so much . argh .
chubby hongki ~~ i miss him so bad ma man ~
jah and noww aaah i really really love this guy much much more .
love him more than yesterday
aissshssssssss ~~~ kangen gilak !
and since 14.04.2007 the 1st time i saw you ! and i was like dugeun dugeun
ohmygod . and then fall for you .
eventhough , hm honestly that time you're not the number one , but you can always make me smile everytime i see you .
but now YOU ARE THE ONE . seriously the one . i swear*poppy suka banget bilang ini *xD
and
hm i watched this one :
V


LOls . baby one more time . hahaha x3
he's so hyper ! hahaha*hugs*
aigooh johayo ?? na do johaa ~ hahahahaha
hm . aaah i dunnow what to write more .___.
hahaha later when i have idea i will post something
hahahahaa
*muach*

ah yes i do miss subung tooo <3

Labels:

Saturday, December 13, 2008 @ 10:07 PM
one word .
Photobucket
As long as I'm with you I cant go wrong

that's so right . hahah . i really love the beginning of this song
can't stop listening to THE ONE . aaah i haven't transfer to this album .mampus laah
semoga cici itu ga marah and ga lupa juga dia mesennya T__T
mampus aja lah kalo lupa dia
eh tapi masih ada fenti unni i hope she hasn't sell it for another person
amin amin ! . hahaha
so today , hmm bio and ppkn ! i have no idea about this . TOTALLY .
what the heck with PPKN . geee i hope pak nazam will berbaik hati to give us extra marks, LOL i hope so . hahha
Photobucket
credits: official cafe + OH MY 小瘟鸡@fticn + zcandyflossz@soompi+dita@FTISLANDINDONESIA


so happy i am so happy . LOL i love this update , hahahhaa
man !! look at hongki's expression , it's just too pricelesss man ! hahaha
love you nae namja <3 style="color: rgb(0, 204, 204);">alamak !
i haven't doing a "real" LOL what the heck with"real" photoshop
hahha i mean , doing stuff like iconning , gpxing , and etc . hahaha
somehow , my PS skill is gone nowhere . hahah i need to practice .FIGHTO
and aah !! last night , i was so bored and really didn';t want to study .
i open my photoshop and forcing my self to do A GPX
hahaha T__T yeah forcing , because i am so envyyyy~~with people who can make a really great gpx , hahaha like lia or cha onni and fei onni, they are so dang amazing man !!!!
i am their fans . hahahaha seriously i am their fan . hahaha <3 style="color: rgb(255, 153, 0);">click click , kkk i miss them so so so so so muccchieee
kekek LET'S get it started girls!!PARTYYY YEAAAH !! hahah and camwhore of course
LOLs we love IT , you know IT !
gosh i really reallyy hate this connection . dang !
fiuh these are some of not so much of my works last night xDD
hahah
Photobucket

and a banner xDD
Photobucket
i really like this word

LOVE IS BEAUTIFOOL .

Labels:

Friday, December 12, 2008 @ 6:03 PM
MAN !
really big disaster -_-"
i havent touch the PPKN books , can u believe it ?? D:
gilak ah stresss ~ bio aja belum semuanya masuk di kepala ,
ditambh lagi ppkn ?):
so what am i doing here ?? LOL
i am just too tired to study >___>
huhu . HOLIDAY pleaase comeeeee SOON
Photobucket

As long as I’m with you,I can’t go wrong
Oh baby what you do to me?,You’re the one


Labels:

Thursday, December 11, 2008 @ 11:07 PM
lagi lagi bulbo xD
hahah copy dari chaku <3

100 mundur

100.apa lagu profile mu?? knp?
. judulnya i think i am in love ,. hahah you think ?
> 99.apakah kamu ada pekerjaan?
. kerjaaan sebagai siswa kelas 2 sma>banyak xD
> 98. sms terakhir di hp mu?
. zur
> 97.apakah kamu mirip seseorang?
. iyah xD
> 96.adakah kebohongan yang kamu buat dalam 24jam terakhir ini?
. sepertinya ada . haha manusia tidak luput dari kesalahan loh xD

> 95.apakah kamu bermain game?
. jarang x___X
> 94. dimana tempat terakhir kamu bertemu orang yang kamu cintai?
. mama papa , di rumah , hah axD orang yg dicintai , jauh disana ~
> 93.kamu sedang makan apa?
.ga makan apa2
> 91.apa yang kamu suka ketika nanti kamu sudah besar?
. menikah dan punya anak. yey!<--sama deh ama chaku xD
> 90.siapa namamu??
. dita
> 89.rambut kamu warna apa?
. item ke coklatan
> 88.apakah kamu punya temen jalan yang berlainan jenis?
. hm
> 87.apakah kamu punya kembaran?
. sapa ? xD
> 86. dimn km sekarang?
. dirumah .
> 85.apa kelucuan terakhir yang kamu buat akhir2 ini?
.err , i think i made poppy think that i was ridicilious *halah*
> 84.apakah kamu berbuat sesuatu hari ini?
. ya iya lah .
> 83.apakah kamu senang?
. kangen si babo , ga seng2 amat xD
> 82.siapa yang duduk di samping kiri dan kanan mu?
. kosong . ih
> 81.dimana ayahmu skrg berada?
. di teras
> 80. apakah kamu punya cd sebuah grup band?
. iya donk
> 79.siapa yang sms kamu terakhir?
. zur
> 78.benda terdekat dgn kamu?
. hape, mouse , mic , apalagi , banyak
> 77.kamu pake kaca mata?
. iyah
> 76.apakah kamu memakai kalung?
. yeap , udah dr sd ni ga lepas2xD
> 75.apakah kamu sering bernyanyi ketika mandi?
. haha you think ?
> 73.apakah kamu punya binatang peliharaan?
. ngga .
> 64.comment terakhir dari?
. di mana? di fs?fdaman.di fb?ainil . di chatbox?chikku
> 63.apakah kamu suka menyanyi?
. ya dunk

> 62.cinta masa lalu atau cinta masa depan?
. both .
> 61.ROCK OR RAP?
.2-2nya ah
> 59.siapa yang kamu telp terakhir ini?
. mc iyah , mc si mamah
> 58.siapa yg trakhir chat sama kamu?
. poppy
> 57.apa isi kantong clana kamu yg sebelah kiri?
. kosong
> 54.apakah kamu mau rela mati untuk seseorang?
. aduh, terlalu bego kyk gt.<--stuju chaku
> 53.hal terakhir yang kamu tangiskan?
. apa?lupa .. .___>

> 52.apakah kamu cemburu ?
. hahah ya dunk sometimes , lol
> 51.apakah yang kamu cium skrg?
. aneh2 aja lah
> 50.adakah yang mengganggu kamu skrg ini?
. ada~~
> 48.apa yang akan kamu lakukan malam ini?
. maen aja lah , besok baru gila2an bljr
> 47.apakah yang kamu makan untuk sarapan pagi tadi?
. roti bakar
> 46.makan siang?
. nasi pake ayam goreng
> 45.makan malem?
. nasgor pake ayam goren
> 42.kenyank donk?
. aku aja kenyang , gilak
> 37.dapatkah kamu memanjat pohon?
. ups
> 32. jeans atao clana bahan?
. tcelana pendek XD
> 31.apa yang seharusnya kamu lakukan skrg ini?
. belajr tauk >__<
> 30.apakah kamu mao melakukannya skrg?
. mayes aj
> 29.apakah kamu punya mantan pacar?
. pacaran aja lom pnh
> 27.pernahkah kamu menangis di depan orang yang kamu cintai?
. sapa dulu > hahah XD

> 26.kemana kamu pergi stiap pagi hari?
. kamarmandi .<-=- true2
> 23.apa nama favorit kamu?
. dita ! hahaha
> 18.apakah kamu suka music taon 80an?
. lhmm it's a little bit funny ~~ LOL ,
> 16.apakah kamu berdansa untuk itu?
. hahahaah , hongki ga pande dance neyh .___. subung bisa ?? ayokl xD
> 11.apakah kamu bisa menjilad hidungmu?
. lidah aku g sepanjang itu .<---wakakak kocak ih si chaku <333
> 10. apakah pernah berpacaran dgn lawan jenis mu?
. wakakaka xDDDD liat pertanyaan no 29
> 9.berangkat kuliah?
. masih skul neng
> 5. warna paporit?
. item , pink , koneng biru
> 4. apa hari faforit kamu?
. sabtuuuhhh

> 3. kenapa?
. ga stresss bok
> 2. ARE YOU IN YOUR LOVED ONES
. yes
> 1. WHO IS YOUR LOVE?
. sapa yah ?? hahah a

hahah gila ah 100
LOL
si chaku sibuk aja blakangan yee .____.
kapan kita skypean lagi say ? hahaha


@ 10:20 PM
baby ! baby ! baby !
hahah listening to akb48 song now , and so bored , so copied from chiku ~ hahaha
1. kamu sedang apa ?
- jwab pertanyaan no 1. lol
2. apa rencana kamu besok ?
- blajr bio ma pkn*sigh* hapalan lagi
3. hari ini kamu mau kemana ?
- udah malam buk
4. kamu skula atau kuliah ?
- skolahh
5. ngambil jurusan apa ??
- alam (ipa)
6. barang apa yang kamu inginkan ?
- kamera dsrl , new laptop , banyak , yg ada di wishlist lah xD
7. sebut nama sahabat kamu..lengkap !!
- owaa poppy , siszy , tiwai , kayin unnai , annis , ai , debby , ade , sabbie , kiki , cindai , khoir , rovy , banyak xDDD
8. bangun jam berapa kamu harii ini ?
- 6 kurang
9. apa yg kamu lakukan setelah bangun?
- mandi
10. planning weekend ini apa ?
- buat tugas math
11. sms terakhir di inbox hape sape ??
- sapa , ? si zur
12. sent item terakhir kamu siapa ?
- males cek xD , si mamah kayaknya
13. cewek terakhir yang nelfon kamu?
- si zur
14. cowok yg nelfon kamu terakhir ?
- ga da .__.
15. cewek yg terakhir chat ama kmu ? ngomongin apa ?
- poppy , banyak xD
16. cowok yg terakhir chat ama kamu? ngomongin apa ?
- sapa yah ? ah penpal baru , jongmin oppa
17. comment terakhir di fs kamu ?
- si daman
18. terakhir nonton film apa ?
- udha lupe
19. siapa orang yang pengen kamu temui ?
- poppy , super admods FTII , subung xDDD
20. terakhir kamu pergi kemana ?
- sbimbel
21. sama siapa ?
- mama , si zur
22.gimana perasaan kamu skrg ??
- bosan
23. apa planning terbesar bulan ini ?
- cepat2 libur , dapet nilai bags
24. apa kamu lg rindu seseorang ??
- iyaaaa !
25. terakhir pergi ama siaapa ?
- mama and si zur
26. semalam tidur jam berapa ?
- stgh 12 kalo ga salah
27. ada yg lagi kamu tunggu ?
- ada !
28. type hape kamu ?
- se W850i sama w380i
29. kapan terakhir ngeluarin duit ??
- tadi , makan beli burger
30. barang apa yg terakhir kamu beli ?
- makanan
31. hadiah apa yg terakhir kamu dapet ?
- hm
32. parfume kamu apa ??
- cologne , ganti2 XD
33. kamu lg pengen makan apa ?
- sate pdaang !
34. di rumah ada syapa ??
- sepu2, abang, papa mama
35. sodara kamu mana ?
- tidor
36. berita terakhir yang bikin kamu seneng ?
- hm .__.
37. ikut komunitas gthu ga ?
- apaan ? forum ? euh banyak*ngikut chiku* xDDD
38. punya genk ?
- KACHIMAROU
39. siapa aja ntuh ??
- temen sebangku , dan 2 temen diblakang ku ,
40. impian terbesar ??
- succes , bisa bikin senang ortu , idup bahagia ama suami , puanya anak XDDDD
41. seharian ini lo ngapain aja ?
- ujian tadi pagi , trus nyampe rumah ol , mandi , pergi ke bimbel , udah pulang , online lagi ampe skrg
42. siapa yg sekarang ada di pikiran lu ??
- poppy dan subung xD
43. lagi suka denger lagu apa ??
- is this love , nobody , i love you , that's ok , banyak cxD
44. kenapa lo milih lagu ntu ??
- enak didenger lah xD
45. tadi pagi makan pake apa ??
- roti bakar


Photobucket
cred; forgot >__<
bring back the memories ♥ ♥

@ 1:16 PM
ah lucky .
hahaha i want to tell a story ! but it hardly to explain it in english , so i will use bahasa Indonesia haha. ceritanya gini ni . so jadi :
nah tadi kan pulang ujian tu cepet secara ya kayak aku bilang tadi , penjas ama sejarah quite eaasy lah . hahah , jadinya tuyh kan ga dijemput , pulang naek angkot 63 , jadi aku jalan ama sepu2ku si zur ama tiya anak ipa4 , udah lah kan jalan ke tempat nunggu angkot ~ eit 63 nya lewat . nah pas aku naek tu , kan lumayan kosong cuma ada 5 orang ama kami , ada ibu2 gtu , pake baju item , pake celak item ,and she brought hmm 1 plastic bag ama bagnya dia . and i was like "aduh perasaan ku ga enak " nah abis tu kan . si ibu ni , kayak nge otak atik plastic bagnya dia , and my sepupu zur was like lirik2 ke aku , kasih tanda suruh liat ya kan , and i was like OKAY . hahah and then , tak lama kemudian , ah oh ya , sebelum aku duduk ibu itu ada ngomong aneh gtu kan , dalm pikiran kami " ada apa dgn ibu ini ?(baca = apa agak stres)" gtu lah ya kan . nah trus lanjut kan , udah lah di perjalanan , tiba2 aku ngomong
dita : " zur , kalo di HI , mesti pinter bhs inggrisny"
zur : " HI ? apa tu ?"
dita : "hubungan International loh "
zur : " ya iyalah , namanya juga HI "
and then suddenly the ibu ikut nimbrung , and she was like "ibu ini dari amerika , lagi main di medan , nanti sore balik ke jkt"
jedueeeng i was like , ah ibu ini agak stress yah xDDD lol maap bu
and then . dia kan crita2 , dibilangnya lah dia tu tnggla di amrik , new york . artis2 tu banyak yg datang ke rumahnya , and dia dekt ama mbak tutut and apalagi yah dia blang , oh ya , she said that her bapak punya a company that , hm itu export import barang ke eropa or something , a big world companny , and she told us that " rumah ibu di medan ada 45, ini lagi mo ke binjai ke 4 rumah (red.binjai dkt rumahku) ,and we were like "oh ~" hahah rada ga percaya kan . hahah x3 and then she showed us pictures . and bener ! dia tuyh ada poto ama bule yah , trus yah kayak di NY gt lah keadaaanya . and so on . and we were like " OWAAAA. " hahaha ibu itu banyak lah crita2nya kan , hahah kami ga percaya , tapi lama2 jadi sedikit percaya , and you know what guys , pas kami mo turun dari angkot , she said" udah biar ibu aj yg bayar. salam sayang yah "
and zur was like"eh ga usah bu~ " tapi si ibu tetep kekeh and at last we say " makasih ya bu ~~"
hahah trus kan naek becak lagi buat nyampe rumah . hahah and we are sangat heboh that time. haha
dita : "zur mimpi apa kita?bnrnya tu"
zur : " iya lah kayaknya"
hahah and we reached home kan , and langsung heboh crita ama mama ,
"mah mah , tadi ada lah ibu2 ,~~~~" critalah kan kami . and my mom was like " ah agak stress tu . ga mungkin " tapi kan ~ si ibu jelas2 bayarin kami and dia tu crita kayak bnr2 , apalgi ada potonya bareng titik puspa , sama artis hollywood gtu . haha . ah and yes that ibu name's bu novi . she's javanese. lol banget ah pokoknya , lucky us ~
angkot dibayarin lumayan ~ hahah , ibu tu baik lah , walo kadang2 kita pikir agak stress dikit , maaf ya buk . haahahaha
semoga aja ketemu lagi . hahahahhaha <33
hahaha i try to caps and here are the results ~ god ! kangin oppa is so cuteee . hahaha so does hongki LOL . HONGIN <3>ah i really can't wait for the movie . haha . aaha T__Y
i really don't want to accademy today , but my cousin keep ask me to go ~~ she want to meet that abang tentor . halah bang benny2
hahah oh ~ T___T saturday's exams are PPKN and BIOLOGY ~
ah . hapalan lagi . capcus deh ):
Photobucket
^cute cute
Photobucket
<3

caps from THE ONE , it's sp hard to caps jaejin and jong's part
Photobucket
^nae saram
Photobucket
^lols ayam
Photobucket
^mr.black goat
Photobucket
hahah wonbin ah ~~ <3
Photobucket
leader ssi ~ <3


oh yes i know it right ~
hm i am listening to park hyo sin's snow flower ,
what an amazing voice,
oh i remembered JUN.K suddenly , he did the cove of this song
and his voice was like <333333
hahaha

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,

@ 12:41 PM
just you ! the one !
hahaha still get the effect of the one ~~
aah i really want to rip it , but i can't T___T .my cousin's brother took her laptop so , aarghhh i haven't transfer all my data from hers T__T my pictures , videos , texturess . oh my gosh T_T most of ft island's pics are there and some vids. huhu .
i hope my cousin will not delete it . AMIN . hahha
so today ! the exams are pretty well done . LOL xDDD you know the history one .
hm most of student . make it done it 15 minutes , lols xDD it has been a tradition my school . LOL . because we had learnt the matery like everyweek . so it's quite easy . hahahah xDD but saturday and next tuesday is a big disaster . like really big disaster maaan ! hahahahaha T____T
oh gosh ~ you know what guys ~ hongki's freaking cuteee last night . he didnt stop to smile . and i was like melted melted melted aaraghh ~~ i am going crazy T___T . i love the way he wear the outfit ~~ thank cody unnies <3
i do love hongki so much

hahah and and ah ~ do you know pure comic or innocent comic movie ? the one that kangin was in that , i really can't wait to watch it . hahah kangin kissed there ohmygod , hahah 10 take , lol kangin oppa 이게 바로 사랑일까? (Is This Love?) , love that song so much . hahaha just like what i feel hahahahahah <333>___> so yeah ~

is this love ? ♥

Labels: , , , , ,

Wednesday, December 10, 2008 @ 11:22 PM
you are THE ONE


watch this everyone
omygod
they look so cute
and aaaaaah ~~ i can't stop spazzing about this
hahahaha x3
hongki is so sos
oh i dunno what to say
<33
love FT ISLAND
all of them sang in this song
definitely you are THE ONE ~
"THE ONE"

(Hong)
As long as I'm with you
I can't go wrong
Oh baby what you do to me?
You're the one

(Hoon)
I've been trying to see you
For such a long long time
Maybe I'm just sad to face that I (??)
but I won't lie
When it comes to loving you
All the things that I would do

(Bin)
CHORUS:
Been waiting for this day for far too long
I never could imagine it so strong (??)
As long as I'm with you, I can't go wrong
Oh baby what you do to me?
You're the one

(Hwan)
How I try to reach you
Oh In everyway I can
But it's hard to find a way to show
that I'm your man

(Bin)
When it comes to loving you
All the things that I would do

(Jaejin)
CHORUS:
Been waiting for this day for far too long
I never could imagine it so strong (??)
As long as I'm with you, I can't go wrong
Oh baby what you do to me?
You're the one

(Hong)
When it comes to loving you
All the things that I would do
Oh yeah

(Instrumental Bridge)

(All)
CHORUS

(Repeat)

(Hong)
Oh baby what you do to me
You're the One


Tuesday, December 9, 2008 @ 8:47 PM
beeeeeeeeeeeeeeee
even just saw his online make me dugeun dugeun
without say HI and the busy status
i was so afraid that time
aaaaaah dab dab hae jinjja T_T
sepertinya bnr ni feelingku . hahahhaaha

kita lihat saja lah . hahaha
abis exams baru tenang pikiran ku
aih
mamaaamiaaa
@ 2:10 PM
love is beautifool
then ~
hmm . what should i write today
engg today is tuesday *eih stupid , everyone knows it * LOL
and i haven't study for the day after tomorrow's exams . history and sport
oh hell yeah sport ?? even the sport has a written exams
what the heck ~ aigooh .

someone thinks i am not funny
LOL
left that person behind . hahaha
neon nugu nya ??? nothing


i was like . hmm ,
today have an accademy . hell yeah . i dont want to go
i need some hmm "penenangan hati "
i need some hmm time to forget this . i really need it . oh yeah
you guys dont be shock yeah ., today i woke up on 1.pm . hahaha xD i was so tired ne
i keep dihuni this feeling . and about to cry , but no cry LOL .
i hope someone ( a guy ) LOL xDDD yeah i am dreaming too much will say
"oh you're so cute in that pic " like seriously honest . hahahahah
oh derita orang yg belum pnh punya pacar . hahaha
yeah i just need someone who can accept me whatever i am , betapa boringnya aku betapa garingnya aku . yeah i just need some who can accept " kegaringanku " . jah *plak*
wake up dita . ! hahah and i realized something guys ~ why did my prev posts are seem so sad yeah ??? hahahhh i didn;t know either
hmmm .. aduh pengen kali lah . hahah pengen apa dit ? hahaha
oh ditaaa just nikmati dunia ini selagi kau bisa . hahaha . it's not the end of the world gtu loh !
and i was so stupid to mengsalahartikan perasaan ini . hahahaha
aduh aku down sekali yah . hahahah stupid
eh eh i remembered what hwayobi said " LOVE IS BEAUTIFOOL "
hahaa that's so right . kekeke.
Photobucket
you're not the one for me